PranaYoga Moià Solsona

Formació Rebirthing

· Escola Sadhaka

Amb la base de Ioga, el cultiu de l’Harmonia personal i col·lectiva, t’oferim una formació per aprofundir en el Rebirthing (Respiració Conscient i Pensament Creatiu), i saber transmetre-ho a altres persones amb senzillesa, eficàcia, espontaneïtat, honestedat, intuïció, veritat i amor.
L'Escola Sadhaka, més que una adquisició de coneixements, és un treball d'atansar-se a l’estat de consciència del Ser, estat de més llibertat, plenitud i confiança, de més respecte, comprensió i unió amb els altres, amb una actitud d’aspirant i aprenent (sadhaka). Aquesta Consciència i actitud són els fonaments d’un professional de Rebirthing.

 

Ioga, Moià - Solsona

· Estudi Atman

Són unes trobades d’investigació i experiència del Yoga i el Rebirthing, per aproximar-te al teu Ser o ànima(Atman). Estudi Atman està pensat per les persones que vulguin completar i instal·lar la pràctica del Yoga i el Rebirthing a la seva vida i per les persones que vulguin aprofundir en la tècnica del Rebirthing (Respiració Conscient i Pensament Creatiu), per transmetre-ho als altres, fent la formació professional que anomenem Escola Sadhaka.

 

Ioga, Moià - Solsona