PranaYoga Moià Solsona

Rebirthing
SESSIONS INDIVIDUALS I EN GRUP DE RESPIRACIÓ CONSCIENT
I PENSAMENT CREATIU (REBIRTHING)
Ioga, Moià - Solsona

Mitjançant una tècnica concreta de respiració(respiració connectada) i una canalització mental de qualitat (Pensament creatiu-positiu), podem accedir al centre emocional, o registre del nostre cervell, on es troba la por, la ràbia i la tristesa no assimilades del passat, que ens condicionen negativament en el moment present .
Amb l'experiencia de Rebirthing podem traspassar i guarir aquestes emocions, i connectar amb un estat de relaxació profunda,de pau, i d'èxtasis.
Les sessions de Rebirthing, ofereixen un treball de reconeixement i integració d’ antigues emocions, com les del naixement i la infància, i del teu passat general, que et prepara i t’ensenya a gestionar els moviments emocionals actuals millorant així la comprensió i la relació amb tu mateix/a (autoestima), amb els demés (empatia i solidaritat)i amb els diferents àmbits i situacions, retrobant les qualitats de la positivitat, creativitat i amor.

Sessions especialitzades per a mares o parelles durant l'embaràs i post-part.

*Horaris: de dilluns a dissabte, hora a convenir.

SESSIONS DE MASSATGE ENERGÈTIC
Ioga, Moià - Solsona

Mitjançant les zones reflexes del peu es desvetlla l’energia interna, es facilita la depuració, regeneració,  renovació del cos i la ment i la persona en la seva totalitat.

*Horaris: de dilluns a dissabte, hora a convenir. S