PranaYoga Moià

Rebirthing

SESSIONS INDIVIDUALS I EN GRUP DE RESPIRACIÓ CONSCIENT
I PENSAMENT CREATIU (REBIRTHING)

Mitjançant una tècnica concreta de respiració(respiració connectada) i una canalització mental de qualitat (Pensament creatiu-positiu), podem accedir al centre emocional, o registre del nostre cervell, on es troba la por, la ràbia i la tristesa no assimilades del passat, que ens condicionen negativament en el moment present .
Amb l'experiencia de Rebirthing podem traspassar i guarir aquestes emocions, i connectar amb un estat de relaxació profunda,de pau, i d'èxtasis.
Les sessions de Rebirthing, ofereixen un treball de reconeixement i integració d’ antigues emocions, com les del naixement i la infància, i del teu passat general, que et prepara i t’ensenya a gestionar els moviments emocionals actuals millorant així la comprensió i la relació amb tu mateix/a (autoestima), amb els demés (empatia i solidaritat)i amb els diferents àmbits i situacions, retrobant les qualitats de la positivitat, creativitat i amor.

Sessions especialitzades per a mares o parelles durant l'embaràs i post-part.

*Horaris: de dilluns a dissabte, hora a convenir.


 

Ioga, Moià
SESSIONS DE MASSATGE ENERGÈTIC

Mitjançant les zones reflexes del peu es desvetlla l’energia interna, es facilita la depuració, regeneració, renovació del cos i la ment i la persona en la seva totalitat.

*Horaris: de dilluns a dissabte, hora a convenir.

 

Ioga, Moià
 
Formació Rebirthing

· Escola Sadhaka

Amb la base de Ioga, el cultiu de l’Harmonia personal i col·lectiva, t’oferim una formació per aprofundir en el Rebirthing (Respiració Conscient i Pensament Creatiu), i saber transmetre-ho a altres persones amb senzillesa, eficàcia, espontaneïtat, honestedat, intuïció, veritat i amor.
L'Escola Sadhaka, més que una adquisició de coneixements, és un treball d'atansar-se a l’estat de consciència del Ser, estat de més llibertat, plenitud i confiança, de més respecte, comprensió i unió amb els altres, amb una actitud d’aspirant i aprenent (sadhaka). Aquesta Consciència i actitud són els fonaments d’un professional de Rebirthing.

Ioga, Moià

· Estudi Atman

Són unes trobades d’investigació i experiència del Yoga i el Rebirthing, per aproximar-te al teu Ser o ànima(Atman). Estudi Atman està pensat per les persones que vulguin completar i instal·lar la pràctica del Yoga i el Rebirthing a la seva vida i per les persones que vulguin aprofundir en la tècnica del Rebirthing (Respiració Conscient i Pensament Creatiu), per transmetre-ho als altres, fent la formació professional que anomenem Escola Sadhaka.

 

Ioga, Moià